Erika Photography

Du ångrar bara de bilderna du aldrig tog. <3

Tidningen är ute!

Publicerad 2014-10-28 23:18:00 i For the moment,

Som ni fick veta i denna sneakpeak så har jag fotat snygga chic bloggerskan Ida-Marie Isaksson för en speciell tidning som skulle komma ut och idag gjorde den de! Vilken lyckorus jag fick när jag såg den på hyllan i affären, att se sin bild där på omslaget på hyllan bland alla andra populära tidningar som funnits hur länge som helst va en löjligt skön känsla! Jag nästan sprang igenom affären och raffsade ner varorna jag skulle ha och skyndade bort mot kassorna där tidningarna va och jag såg den direkt! Ida lyser verkligen upp hela hyllan! Där va endast en tidning kvar så jag va ju såklart tvungen att påpeka till kassörskan att dom va slut när jag gick genom kassan haha. 
Att se de där inne i tidning.... Fotograf: Erika Heinegård.... bredvid mina bilder får det att bubbla av glädje inombords och jag vill typ bara skutta rundor och dansa (vilket jag kanske gjorde lite)
 
Jag är så tacksam över att jag fick göra detta och så otroligt glad över att Ida blev så nöjd med min prestation! Vi klickade verkligen så bra när vi fotade och det va som om vi gjort de hur många gånger som helst förut. Hon är verkligen en superhärlig tjej!
 
Och här kommer självklart omslagsbilden och lite foto innefrån själva tidningen där dom oxå använt mina bilder till Idas intervju.
 
Så nästa gång ni är o handlar så grabba tag i ett ex vettja! ;)
 
Sveriges största gravidmagasin GRAVID
 
 
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela